Paulina Larsson

Torsdag

Fotboll, Vardag Permalink0
Livet rullar på och snart är vi inne i min absoluta favoritmånad. Jag har haft lägenheten pyntad sen en vecka tillbaks och jag har hunnit baka flera olika sorters kakor/bröd. 
Annars så jobbar varje dag numera, ingen ledig dag här inte. På tal om fotboll så tränade vi sista träningen för denna säsong i afton. Sjukt hur snabbt tiden har gått.... Det blir iaf ingen vila nu, ska träna för fullt ändå. Fotboll och gym.  
Sen får jag se vad som händer framöver,  jag har några beslut att ta och sen har jag tusen andra saker att fixa. Inga småsaker direkt, tynger mina axlar såååå. Aja, HELG och black friday och umgås med mina två bästa imorgon! Sköt om er :))))

S-N-O-W

Bilder, Vardag Permalink0


Tack för igår!

Bilder, Fest, Outfits, Vardag Permalink0
Här har ni två bilder från igår och när jag tittar på dom så kanske jag borde ge ut en förklaring för en del av er läsare blir säkert lite förvirrade. Piercing på båda bilderna. Den första bilden är en smileypiercing och den är ÄKTA och nytagen! Sjukt, men jag trivs. Vi får se hur länge jag behåller den innan jag blir less.. Jag har velat ha en sådan länge och nu äntligen.
Bild nummer två, japp, den är FEJK!
Till top