Paulina Larsson

I gotta feeling that tonight's gonna be a good night.

Vardag Permalink0
Just nu sitter jag och dricker en kopp varmchoklad på engelskan, och det är supergott! Jag och några andra har redan redovisat uppgiften vi hade i engelska så vi har ett långt hål och då passar man självklart på att sitta vid datorn. Vi har endast en lektion kvar och sedan hem med 16.15 bussen och in till stan igen 19.00. Ikväll är det linjefest och det blir nog superkul. Från våran klass är det 20 stycken som ska dit så förhoppningsvis blir det mycket FL:are där ;)


ENERGISLUKARE

Vardag Permalink0
Ibland är jag så taggad på livet att jag bara vill dö av lycka men då kan det gå en minut och jag blir världens mest negativaste person i hela världen. VARFÖR? Jag hatar mina humörsvängningar. Jag är en energislukare. Jag slösar energi på att svära över missnöje, saker som inte går göra något åt, skolan, och framförallt läxor. Men nu har jag bestämt mig för att vara positiv hela helgen ut för denna helg och nästa helg kommer jag sent att glömma. Imorgon är det linjefest och det ska bli sinnessjukt kul. Lördag ska jag förhoppningsvis se FF:s sista match, umgås med Alice, Jonna och Lowa kanske annars blir det att fira att jag och Alle har 17 månader. Söndag blir det att träna och plugga och något kul blir det säkert. Och nästa helg har vi lagfest och den festen kommer bli grym!


CHEEEEERS!

Btw, jag saknar denna filur.

Vardag Permalink1

Du vet vart jag bor så det är bara att du kommer och hälsar på. Du gillar ju som sagt Burträsk så jag tycker absolut att du ska komma hit oftare!
Till top