Paulina Larsson

Torsdag

Bilder, KÄRLEK, Om mig, Vardag Permalink0
Hej! I veckan har jag krigat på med förkylning, halsont och feber. Jag kan verkligen INTE missa något så jag har spelat match och jobbat ändå. Inget att rekommendera till er andra men jag håller på att repa mig nu, tro det eller ej! Snart är jag frisk som en nötkärna! 
På tal om något annat, jag är så fruktansvärt avundsjuk på alla 95or som tar studenten nästa vecka! Deras studentvecka är i full rulle och jag kan inte göra annat än att sakna min klass. Studentveckan är utan tvekan de roligaste jag varit med om i livet, tyvärr inte lika roligt när de var över dock. Men vet ni vad? Nästa torsdag ska vi ha klassåterträff och jag kunde inte längta mer. Känner glädje i hela kroppen när jag tänker på min klass Spfl3a. Vilket jävla gäng vi var/är. 
Bjussar på lite bilder, KÄRLEK ♡
Söndag

Bilder, Vardag Permalink0
Idag har jag vägstädat med teamet och de låter kanske tråkigt men de är inte så dumt ändå. Man hittar alltid så sjuka saker och alldeles för mycket skräp..
Sen idag har jag ätit lunch hos mormor med familj och släkt, sett FF ta hem 3 poäng, firat morsdag med god middag, efterrätt och paket. Jag kom just hem från en inlinestur med bror, mamma och Evelina, mycket skönt!
Nu känner jag mig väldigt trött och slut, funderar på att gå i säng strax faktiskt.Lördag

Vardag Permalink0
Dålig uppdatering på bloggen här i veckan. Jag har i alla fall jobbat 4 dagar, njutit av solen en heldag, åkt inlines, tränat på som vanligt, mått dåligt (magkatarr) men har kämpat på ändå.. 
Idag har vi haft match i den sjuka värmen och det blev en 2-0 vinst, vilket känns helt underbart! 
Nu blir det grillat till middag, är så galet hungrig! Sen får jag se vad som händer senare ikv, kanske lite volleyboll lir!
Imorgon ska vi vägstäda med laget och sedan bär de av mot Skellefteå för att se fotboll, fira morsdag, äta gott och umgås med familjen. Vi hörs:)Till top