Paulina Larsson

100531

Permalink0

Igår såg jag på Oscars zoonläger, åt middag, tårta och fika hos mormor med släkten, tränade och sen efter träningen var jag med Olivia och vi åt glass och en massa annat onyttigt och det var som vanligt en massa folk hemma hos oss så det var väl trevligt :)

Idag äre skola som står på schemat och sen ikväll är det inventering på ICA-MAXI med laget som gäller. Jag är grymt taggad på korv med bröd som vi alltid får då vi inventerar!

Imorgon är jag och alla andra som ska vara med i Silvercupen lediga från skolan. Det känns grymt skönt att va ledig så nu äre bara att börja tagga Björnåkers b-rudar!två bilder från i Lördags!

Morsdag

Permalink1
Morsdag ska självklart firas idag. Det blir middag, tårta och fika hos mormor med hela släkten och självklart ska mamma få lite pussar och några paket av mig och Oscar. Nu ska jag fara och titta på lillebrors zoon läger på tjärnbacka!

Min Lördag

Permalink0
Kvällen hos Hakkan i Elins hus (Hakkans syrra) var jätterolig! Vi såg på lite film, lyssnade på musik, myste med Elins kattungar, vi kollade på Hakkans fina kor och tjurar, spelade brännboll och kubb. Sen där vid 12 tog vi mopederna hem. Rolig hemfärd var det iaf även fast det var sjukt kallt :)

Tyvärr så tog jag jättefå bilder igår men jag ska sno Emanuels bilder sen ;)

Till top