Paulina Larsson

Spenderade min kväll såhär!

Vardag Permalink0
Efter träningen så tog vi ett dopp i poolen en timme. Jätteskönt och råkul. Vi avslutade med att duscha i ca 40 minuter på IP i världens bästa duschar, riktigt härligt!

Tisdag.

Vardag Permalink0
Idag medans de flesta andra låg på stranden så jobbade jag i 8 timmar, ångest.. Men det har varit en jättebra ändå. Jag har haft kul med mina arbetskamrater, vårdtagarna och jag har lunchat & fikat med fina mamma. Jag slutade redan klockan 15.00 så jag hann sola i 40 minuter med sololja och det gav faktiskt lite resultat. Ikväll tränar jag fotboll i 1,5 timme sedan umgås jag med Jonna och Emmy. Det ska bli askul! Ha en fortsatt bra tisdag :))))
 

Jag önskar allt kunde vara som förr.

Vardag Permalink2
Jag har noll sug för att jobba ikväll men jag har inget val. Jag skulle tusen gånger hellre spela boll ikväll med laget. Regnet öser ner och jag är ute på jobbet lite då och då så jag antar att regnstället ska på. Jag är en negativ person idag som ni kanske märker men det har blivit lite förändringar i mitt liv som jag ogillar så jag får faktiskt vara negativ idag och ett tag framöver tills jag har vant mig vid mitt "nya" liv. Hörs.
 
Till top