Paulina Larsson

LOVE. LIVE. LAUGH.

Permalink0
Jag ska lägga mig i sängen nu. Jag ska upp efter 06.00 imorgon och sen på kvällen har jag match med F15 och det ska bli riktigt jävla kul så nu måste jag dra mig till sängen så godnatt!

4 månader idag♥

Permalink0
Ikväll har jag spenderat hela kvällen hos min älskling och jag tror faktiskt att han fick ovanligt mycket pussar ikväll bara för att vi har varit tillsammans i 4 månader idag, men det är han värd♥

100830

Permalink0
Äntligen har jag fixat så att jag har cykel i stan, så jävla underbart det känns!
Idag på skolan hade vi våran första specialidrott (kunde dock inte vara med pga min jävla förkylning). Jag och Frida kommer verkligen bli bra tränade dom här tre åren kan jag lova eftersom att vi kommer att cykla fram och tillbak till Norrvalla upp för att jobbiga backar flera gånger i veckan.. men he ger värt det! Sen idag så har vi haft andra jobbiga lektioner med prov och diagnoser.. kul dag har det varit ändå faktiskt! Sen då jag äntligen var hemma efter denna långa dag snabb tryckte jag i mig mat och sen bar det iväg till träningen, jag hatar verkligen att stressa! Men nu ska jag gå och duscha och sen packa för imorgon.

Till top