Paulina Larsson

Ibland önskar jag att du var någon annan.

Vardag Permalink0
Har nyss ätit god middag och duschat. Så nu mår jag bra. Idag har jag varit med Oscar och Alle på stilkläder ett tag. Sen så har jag också varit med Lowa ett tag. Vi har fixat förrätt inför imorgon för imorgon ska jag, Frida, Johanna och Lowa ska ha halv 8 hos mig (som ett program på tvn). Det är väl ungefär det jag har gjort.
Ikväll blir det mys med två underbara personer.
Imorgon blir det nog att fara iväg och åka skriller med några. Sen på kvällen då som jag sa, halv 8 hos mig. Blir nog kul!

Min största svaghet.

Vardag Permalink0
Min absolut största svaghet är att jag är så oerhört negativ. Får jag ett litet motlägg när det gäller något så rasar allt för mig. Speciellt så påverkar det mest skolan, kompisar, fotboll, familjen, pojkvännen. Jag bryter ihop, beter mig som skit, skiter i allt och alla. Jag säger dumma saker och det går ut över alla. Även om jag inte menar det jag säger så påverkar det min omgivning jävulst mycket och det mår jag dåligt över. Jättetrist, för jag vill vara positiv!

Det kommer bli en lång dag.

Vardag Permalink0
Ikväll blir det hockey och kompisar. Och sen efter matchen får jag pussa på en svettig kille. Hockeysvetten sitter verkligen kvar på läpparna efter en liten puss. Att känna den lukten får mig verkligen att sakna att spela hockey. Jag älskar att åka skridskor, tacklas lite lätt, vara ivägen och slå till den som förtjänar det ;) I fotboll skulle man bli avstängd om man slog till någon men i hockey får man kanske bara 2 minuters utvisning så jag saknar att spela hockey eftersom att då kan man slåss lite ;) Inte för att man får det men. Nämen jag saknar verkligen att spela hockey. Hur roligt är det inte?

Till top