Paulina Larsson

No matter if you cry, I dont care if you would die

Permalink0
Kom ganska nyligt hem från träningen. Träningen var seg men ändå kul. Jag är grymt taggad inför seriepremiären mot Sandåkern! Oj så kul det är att serien börjar nu på söndag! De är bara att börja tagga brudar!
Valborgs imorn då. Jag är egentligen inte så taggad men de kommer nog bli jävligt kul! Först ska jag äta middag, efterätt och sånt hemma hos mamma med några andra familjer och sen ska jag vidare till Noas place. Noa fyller år imorn så han ska bjussa på tårta och sånt. Det blir nog gött och trevligt =) Men nu ska jag packa lite kläder och sånt till imorn.

ser jävligt framemot sommaren då jag läser denna text!

Permalink0

shopping♥

Permalink1
Nokke ballade ur så det blev att jag gick med Frida på stan idag och vi har haft as roligt och vi har även shoppat som satan! De jag fick med mig hem var en bikini, lite smink, ett baslinne, sjukt söta leggings, examensklänning osv. Fast jag vet inte säkert än om det blir att ha klänningen på examen som jag köpte idag, men vi får väl se. Jag hittar säkert nån jag gillar bättre i gbg. Middagen åt jag och Frida på subway, sjukt gott var det! Sen tog vi 19.45 bussen hem. Vi har även träffat en massa skönt folk på stan idag och det är alltid lika kul. Jag ska bli bättre på att vara i stan för jag är så himla less på btk-.-

Till top