Paulina Larsson

Bilder från de senaste dagarna!

Vardag Permalink0
Måndagskvällen spenderades med dessa ♥Tisdagen umgicks jag med kusinerna x2. Vi hade även släktmiddag hemma hos oss.
Tisdagskvällen var jag med Jonna, Alice och Lowa och några grabbar.Idag (onsdag) har jag spenderat hela dagen på Långnäset med massor av fina människor. Volleyboll, bad, fika, musik och mycket annat.Ikväll har jag tränat boll i endast 36 grader med mitt lag. Det var hyffsat svettigt! Efter träning tog jag k50n upp till Tjärn och träffade mina fina kompisar, Lowa, Jonna och Alice. ♥

JAG BLEV JUST KÄR I ETT LINNE

Vardag Permalink0

från gina tricot.

Tisdag

Vardag Permalink0

En bild på mig från igår.

Igår hade jag är lugn och skönt kväll med några kompisar. Vi satt ute och lyssnade på musik, åt ostkrokar men det blev för kallt senare mot kvällen så då satte vi oss inne på inneplatsen och åt glass och pratade en massa. Dock så blev jag tvungen att göra en rätt tidig kväll eftersom att jag hade feber igår..

Idag har jag spenderat ett flertal timmar på bonstan med mina kusiner och min moster från Umeå. Även med mormor, Palle, mamma, Oscar och Yngve. Sen så träffade jag även mina små kusiner där som jag också umgicks med. Vi har i alla fall stekt i solen, fikat, badat, spelat fotboll och ätit glass. Riktigt härlig dag även om det har blåst väldigt mycket idag.

Nu får vi matfrämmande av släkten, och senare ikväll ska jag troligtvis umgås med några! ♥
Till top