Paulina Larsson

090716

Permalink0
idag har jag inte gjort så mycket bara chillat hemma osv. just nu har vi främmande av melvin oscar anna örjan osv. kom just hem från fysträning, vi sprang 2,2 mil =D lite jobbigt vare kanske men det känns as skönt nu. har just duschat och snart ska jag till alice, ska sova där. imorn ska vi upp tidigt för att vi har träning imorn också. tagga fifan. nu sitter här med den jobbiga melvin, han hälsar bajs till alla människor i världen. mog1 p6 =D=D=D aja nu har jag brådis till älsklings alice.

LÄMNA EN KOMMENTAR TACK

Permalink7 
  jag är sugen på att veta vad alla andra tycker, ska jag ha kort hår eller ska jag spara ut?

YES

New Permalink2
vi vann matchen med 4-0 fyfan så skönt det känns att vinna, det är nog det bästa motståndet vi har i våran serie, så det känns extra skönt! jag sög idag men jag fick göra 3 mål iaf.
och imorn så ska jag till umeå och se när viktor konfar sig, och då ska både jag och viktor bli uppvaktade. fast jag vet redan att jag ska få en massa pengar, fast de är stek=D och sen efter det så ska mamma skjusa in mig till skellefteå, jag ska på stadsfesten, längtar fett mycket. hoppas bara på fint väder. vet inte vad jag ska ha för kläder än men det lutar mot mina jeansshorts om det är fint väder annars blir det jeansleggings. nu ska jag gå och duscha, PUSS

 
och så slutar vi med en klänning jag vill ha!!!!!! fy sate så snyggt
Till top