Paulina Larsson

2014

Bilder, KÄRLEK, Vardag, Årssummering Permalink0
Redan dags för årssummering? Det är sjukt vad tiden går fort när man har kul. Jag kan säga det redan nu att det här kommer bli ett rörigt inlägg, ursäkta för det. Jag har tänkt göra det så enkelt som möjligt för mig att skriva dehär inlägget så det kommer inte alls bli lika utförligt som andra år.
Jag har lärt mig så mycket om mig själv det här året, även om andra och att klara stå på egna ben.
Familj, släkt, jobb, pojkvän, fotboll, resor och vänner har gjort de här till det bästa året hittills i mitt liv. Jag klarade att nå mitt mål. Ha kul JÄMT och prioritera de som får mig att må bra. Nästan så att jag har haft det lite för bra ibland tror jag. Men livet har inte alltid varit en dans på rosor, de vet nog alla vid de här laget.
Höjdpunkterna på året:
3/3 cupvinster. Sunnanåcupen, elextroluxcupen och domarcupen. Ett bra lila år? Oja. Vi hade en riktigt tunntrupp men ändå två placeringar bättre än ifjol och därmed ett topplag i division ett. Så stolt och nöjd! Störst hjärta vinner <3
Alla lagfester, så sjuuuuukt jävla bra dom har varit! Väldigt många dessutom! KÄRLEK!
 
 
Tränat på väldigt bra. Utöver alla fotbollsträningar har jag kört mycket extraträning och hållit mig nästan helt skadefri. GOOD!
 
 
Thailandresan. En månad borta i värmen med 3 av mina bästa vänner i ett underbart vackert land. Ja det var grymt, fast jag hade hemlängtan, hihi! Tack för den mina fina! <3
 
 
 
Flyttat. Från Morön till Älvsbacka. En sjukt fin lägenhet som ligger väldigt bra till och sen har man ju en mamma som kan dedär med inredning! (Nu blir mamma glad) 
 
Två resor till fjällen. Sportlovet bjöd inte på något vidare väder men sjukt kul ändå! Däremot påsklovet bjöd på kanonväder. Jag älskar fjällen!!!
 
 
 
Sommaren. Hur bra var inte den? Utlandsvärme, sol och knappt något regn. Bästa vädret och många härliga dagar på Långnäset, sommarfester och en massa annat. Jobbade dock typ jämt men hann med väldigt mycket ändå!
Övrigt. Bilderna får tala för sig själv lite. Alla fester, volleybollmatcher, soltimmar, träningar & matcher, älgjakt, festivaler, hockey, myskvällar, hotellövernattning, discgolf, återträffar, släkt&familjmys, högtider, mat, haha ja allt! Tack för allt!!!!
 
 
Jobb. Jag har haft jobb över 1,5 år och har fått jobbat väldigt mycket. Speciellt detta år. Jag har fått några scheman och har trivts väldigt bra! Jag har blivit väldigt varm i kläderna och lärt mig sååå mycket! Jag så himla tacksam för alla som hjälpt mig med att få ihop att spela fotboll och att kunna jobba så mycket som möjligt. Tusen tack!!!!
 
 
Tattuerat mig. Jag som sagt att jag aldrig ska.. Men nu har jag en och den betyder så mycket för mig. 3 av mina bästa vänner har en också. Ni kommer alltid vara närmast hjärtat mitt! 
Jag vill bara ha fler och fler men har hållit mig i skinnet länge nu men snart måste jag sätta mig i stolen igen.
 
20 år och debut på systemet. Att fylla 20 var faktiskt väldigt skönt. Verandan och systemet, wie!
 
Lisa Stenlund ♥  Hon kom hem dagen efter då jag kom hem från Thailand och jag kan inte ens beskriva den lyckan då vi träffades och jag gav henne en kram och vi fick en rejäl catch-up. Det är så underbart att hon är hemma efter ett år utan varandra men om ca en månad åker hon tillbaka till Australien. Nu får man ta vara på all tid med varandra även fast de är sorligt. Bästa vän <3 Tur det finns skype och snapchat ;)
 
 
 
Näradödenupplevlse. Ingen höjdpunkt direkt men jag var bara millimetern från att bli attackerad av våra tjurar. Det som hände var bara de att jag stod och fotade dom och helt plötsligt löpade de allt vad de kunde mot mig och jag fick löpa och kasta mig ner i ett djuuuuupt dike med vatten i. Självklart fick jag ström också (hatar ström och den är rejäl). Efter det fick jag respekt för dedär muskelbergen, för det var verkligen nära att jag skulle bli mos.
 
 
Tagit för många selfies. Hahah..
 
 
Det var mitt 2014 lite kortfattat. Det var så jävla bra. Men 2015 ska bli ännu bättre. 2015 kommer inte alls se ut som 2014 pga alla förändringar så det ska bli spännande att se! In i kaklet, nu kör vi 2015!!!!!
Till top